Vaj ulliri

Vaj luledielli Diamond 3 L

Vaj i rafinuar i nxjerrë nga farat e bimës së lulediellit. Nuk përmban kolesterol dhe është i pasuruar me vitaminë E.
I përshtatshëm për çdo lloj përdorimi në kuzhinë.

null

Vaj ulliri Diamond

Specifikime

Vaj ulliri i kategorisë superiore! I marrë direkt nga ulliri dhe vetëm nëpërmjet proceseve mekanike.
Vaj ulliri me origjinë nga Bashkimi Evropian.