Miell Diamond - Vlerë në familjen tuaj!

Fabrika e Miellit “Diamond” prodhon të gjitha llojet e miellit si: për gatime familjare, furra buke, piceri, linja prodhimi, pastiçeri si dhe për cdo lloj produkti me bazë mielli. Teknologjia bashkohore dhe cilësia e lartë e grurit e bëjnë miellin tonë ideal dhe të domosdoshëm për çdo lloj gatimi në shtëpitë tuaja.

Brumëra

Prodhime brumi me miell gruri

Miell ideal për simite, franxholla, bukë fshati, bukë masive. Gjithashtu tek ne do të gjeni shumë tipe të ndryshme të miellit integral, të cilat janë të shëndetshme për recetat e familjes suaj!

Embëlsira

Ëmbëlsira të gatuara me miell gruri të butë

Miell ideal dhe i përshtatshëm për ëmbëlsira të lehta deri tek ato të shërbetosurat. Tek ne do të gjeni të gjitha llojet e miellit për pastiçeri dhe punishte të ndryshme.

Receta të Ndryshme

Gatime me peta

Miell nga grurë i butë i shkëlqyer në prodhimin e sfoliateve, byrekëve, petave të njoma etj.

Miell nga grurë i butë i cilësisë së lartë i cili përdoret për të gjitha llojet e bukëve. Lehtësisht i punueshëm si me dorë ashtu dhe me cdo lloj brumatriçe.