Sheqer Diamond

Sheqer i bardhë, i imët dhe i përshtatshëm për çdo lloj gatimi. Cilësi premium me origjinë nga Franca.

Vaj ulliri

null

Vaj ulliri Diamond

Specifikime

Vaj ulliri i kategorisë superiore! I marrë direkt nga ulliri dhe vetëm nëpërmjet proceseve mekanike.
Vaj ulliri me origjinë nga Bashkimi Evropian.