Salcë Domate Diamond

Pure domatesh nga domate të freskëta 100% italiane. Pa ngjyrues artificial.
Pa sheqer të shtuar.
Pa gluten.

Salcë Arrabbiata Diamond

Salcë makaronash Arrabbiata nga domate të freskëta 100% italiane. Pa ngjyrues artificial.
Pa sheqer të shtuar.
Pa gluten.

Salcë Al Basilico Diamond

Salcë makaronash Al Basilico nga domate të freskëta 100% italiane dhe borzilok.
Pa ngjyrues artificial.

Pa sheqer të shtuar.
Pa gluten.

Pesto Diamond

Pesto Diamond me borzilok të freskët. Shija tradicionale e Pestos Gjenoveze, me cilësi Diamond!
Pa ngjyrues artificial.

Pa sheqer të shtuar.
Pa gluten.

Vaj ulliri

null

Vaj ulliri Diamond

Specifikime

Vaj ulliri i kategorisë superiore! I marrë direkt nga ulliri dhe vetëm nëpërmjet proceseve mekanike.
Vaj ulliri me origjinë nga Bashkimi Evropian.