Produkte për përdorim professional

null

Miell Tip 450 Universal 25kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë, ideal për simite, franxholla, sanduiç, bukë sheshi etj. Ujëthithja e lartë, volumi i bukës struktura fine e tulit, korja e hollë janë elementë që e karakterizojnë këtë tip mielli. Mielli tip 450 bën punën e profesionistit edhe më të lehtë.

null

Miell Tip 450 Universal 50kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë, ideal për simite, franxholla, sanduiç, bukë sheshi etj. Ujëthithja e lartë, volumi i bukës struktura fine e tulit, korja e hollë janë elementë që e karakterizojnë këtë tip mielli. Mielli tip 450 bën punën e profesionistit edhe më të lehtë.

null

Miell Tip 00 Ideal për peta 25kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë i shkëlqyer në prodhimin e sfoliateve, byrekëve, petave të njoma etj. Sasia dhe cilësia e glutenit e bëjnë këtë tip mielli të jetë i mrekullueshëm për specialistët dhe jo vetëm.

null

MIELL Tip 500 Universal 25kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë, me rreze në blojë 50%. Përdoret për bukë masive dhe është lehtësisht i punueshëm me çdo lloj brumatrice. Ardhje të shpejtë në fermentim, volum në bukë dhe pjekje të shkëlqyr për çdo lloj furre.

null

MIELL Tip 500 Universal 50kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë, me rreze në blojë 50%. Përdoret për bukë masive dhe është lehtësisht i punueshëm me çdo lloj brumatrice. Ardhje të shpejtë në fermentim, volum në bukë dhe pjekje të shkëlqyr për çdo lloj furre.

null

MIELL Tip 00 Ideal për pastiçeri 25kg

Specifikime

Miell i cilësisë së lartë i zgjedhur nga gruri më i mirë evropian. Ideal për prodhimin e kruasanteve, kekut, pandispanjës e shumë prodhimeve të tjera të pastiçerisë. Cilësia e zgjedhur e grurit dhe teknologjia moderne e fabrikës sonë i jep këtij mielli cilësi të larta në përpunim.

null

MIELL Tip 700 Universal 25kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë për përdorim masiv. Ky tip mielli është i përshtatshëm për zonat rurale, kërkon një kohë punimi shumë të shkurtër. I përshtatshëm si për brumatice ashtu dhe për përpunim me dorë.

null

MIELL Tip 700 Universal 50kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë për përdorim masiv. Ky tip mielli është i përshtatshëm për zonat rurale, kërkon një kohë punimi shumë të shkurtër. I përshtatshëm si për brumatice ashtu dhe për përpunim me dorë.

null

MIELL Tip 00 Ideal për pica 25kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë me cilësi reologjike të shkëlqyera, i zgjedhur nga pjesët më të mira të grurit. Ideal për picën tradicionale, picën klasike italiane, fokaçën etj. I rekomandueshëm për një proces të shpjetë fermentimi. Elasticitieti i brumit është vetia më cilësore të këtij tipi mielli.

null

MIELL Tip 900 Integral 25kg

Specifikime

Miell nga bluarja totale e grurit të butë, ideal për bukën e zezë, i pasur me vitamina, fibra, përbërje drithrash që e bëjnë bukën e zezë edhe më të shijshme. Volumi i bukës dhe kullimi i saj në mënyrë perfekte pa nevojën e përzierjes janë veçantia e këtij mielli.

null

MIELL Tip 900 Integral 50kg

Specifikime

Miell nga bluarja totale e grurit të butë, ideal për bukën e zezë, i pasur me vitamina, fibra, përbërje drithrash që e bëjnë bukën e zezë edhe më të shijshme. Volumi i bukës dhe kullimi i saj në mënyrë perfekte pa nevojën e përzierjes janë veçantia e këtij mielli.

null

MIELL Tip 00 Special 25kg

Specifikime

Miell tip 00 i dalë nga zemra e grurit, i shkëlqyer në përpunim për çdo lloj asortimienti. Ky tip mielli rekomandohet për produkte të veçanta të një cilësie të lartë.

null

MIELL Tip 00 Filo Crustas

Specifikime

Miell nga grurë I butë I cilësisë së lartë. Ideal dhe I pakonkurueshëm në petën e bakllavase. Miell I përshtatshëm vetëm për linja prodhimi të kapaciteteve të ndyrshme.

null

MIELL Tip 500 Extra 25 kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë me cilësi të lartë. Ngjyra kremoze, korja e trashë, përpunimi I shkëlqyer e bëjnë shumë të përshtshëm për buke fshati, simite, bageta etj.

null

MIELL Tip 00 Croissant 25kg

Specifikime

Miell shumë I fortë nga grure I butë. I përshtshëm për cdo linje prodhimi të kroasanit gjithashtu I përshtashëm për produkte të ngrira. Miell me force të lartë, stabilitet maksimal dhe ujthithje të konsiderueshme. Ky miell mund të përdoret me përzierje me miellra të tjerë Diamond e të nxjerrë produkte finale të shkëlqyera.

null

MIELL Tip 00 me fara 25kg

Specifikime

Eshtë një miell që përpunohet pa përzierje, me një elasticitet dhe volum të kosiderueshem. Shija dhe aroma janë të shkëlqyera. Produkti përmban : grurë të thyer,miell elbi, thekër, miser I shtypur, fara luledielli, fara liri, soje, fara kungulli, susam etj.

null

MIELL Tip 500 Extra 25 kg

Specifikime

Miell nga grurë i butë me cilësi të lartë. Ngjyra kremoze, korja e trashë, përpunimi I shkëlqyer e bëjnë shumë të përshtshëm për buke fshati, simite, bageta etj.

null

MIELL Tip 00 Sfoliate 25kg

Specifikime

Miell I fortë nga grurë I butë. I përshtatshëm për cdo lloj gatimi me shtesa yndyrnash dhe sheqernash. Ideal për linja prodhimi dhe për produkte të ngrira. Stabilitet I produktit për një kohë të gjatë e bëjnë këtë miell të vecantë për prodhimin e disa produkteve të caktuara.

null

MIELL Tip 00 Pan di Spagna

Specifikime

Miell I butë nga grurë I butë. I përshtatshëm për bazën e tortës dhe pan dispgna. Poroziteti I shkëlqyer, freskia dhe jetëgjatësia e karakterizojnë këtë tip mielli.

null

MIELL Gruri Special Pita 25kg

Specifikime

Miell nga grurë I butë. Ideal për piten e sufllaqeve si në linja prodhimi ashtu dhe në mënyrë arizanale. Volumi I shkëlqyer, butësia e pites , shija e saj e bëjnë këtë miell të vecantë në llojin e tij.

null

MIELL me Drithëra 25 kg

Specifikime

null

MIELL Classic

Specifikime

null

MIELL Gruri Special Kek 25 kg

Specifikime

null

MIELL Integrale 25kg

Specifikime

null

MIELL Gruri Pasta fresca 25Kg

Specifikime

null

MIELL Gruri Premium 70, 25kg

Specifikime

null

MIELL Gruri Premium 100, 25kg

Specifikime

null

MIELL Gruri Total 25Kg

Specifikime

null

MIELL Gruri Special Xhapati 25 kg

Specifikime

null

MIELL Gruri Tip 00 Byrek 25 kg

Specifikime

null

MIELL Gruri Premium Naturale 25Kg

Specifikime

null

MIELL Thekre Bio 25 kg

Specifikime

null

MIELL Semola për makarona 25 kg

Specifikime