Miell për Konsumatorë

null

MIELL Tip 00 Ideal për peta 1kg

Specifikime

Miell ideal për çdo lloj pete në kushtet e shtëpisë. Veti të larta elastike që s’ka nevojë për makineri për hapjen e petës. Rekomandohet për byrek të tipeve të ndryshme,baklava, petë të njoma etj.

null

MIELL Tip 00 Ideal për pastiçeri 1kg

Specifikime

Ky tip mielli rekomandohet për të gjithë të apasionuarit e ëmblësirave. Ideal për prodhimin
e biskotave, kekut, revanisë, tortave, kruasantit etj. Forca e bymimit dhe vetitë elastike e = bëjnë këtë tip mielli të përshtatshëm për çdo produkt pastiçerie.

null

MIELL Tip 00 Ideal për gatim 1kg

Specifikime

Miell nga grurë të cilësisë së lartë, ideal dhe i domosdoshëm për përpunimet e brumit në shtëpitë tuaja. Sugjerohet për çdo lloj produkti që ka bazë miellin.

null

MIELL Tip 00 Ideal për pica 1kg

Specifikime

Ky tip miell është ideal për picën e gatuar në shtëpi. I prodhuar nga gruri më i zgjedhur në Europë dhe i përshtatur më së miri nga industria jonë për çdo konsumator që është i apasionuar për picën tradicionale.

null

Miell Diamond MIA

Specifikime

Përshkrim produkti: Miell ideal për çdo lloj gatimi (panine, fokaçe, amareta, pite, jufka, kurabie,
torta, kek etj…). Për gatim me dorë dhe makineri. I përbërë nga grurë I bardhë i butë.
Pesha 1kg
Koli 10 kg

null

Miell Diamond MIA Integral

Specifikime

Përshkrim produkti Miell integral nga grurë I butë për prodhim buke, fokace pica, etj. Përmban
fibra, miell elbi dhe gluten.
Sasia 1 kg
Koli 10 kg

null

MIELL Tip 00 Universal Ideal për gatim 1kg

Specifikime