Fasule Diamond

Fasule, me një cilësi superiore të cilat ziejnë me valën e pare.
Pesha 1 kg
Kutia 12 kg

Vaj ulliri

null

Vaj ulliri Diamond

Specifikime

Vaj ulliri i kategorisë superiore! I marrë direkt nga ulliri dhe vetëm nëpërmjet proceseve mekanike.
Vaj ulliri me origjinë nga Bashkimi Evropian.